halløjsa

Copenhagen fashion week er ovre, og jeg var overhovedet ikke en del af den (tbh). That sucks, men jeg har kunne sidde her hjemme i Jylland, in the comfort of my bed, og følge med, og jeg har nu lavet en liste over hvor jeg gerne ville have været, hvis jeg havde chancen (krydser fingre for hver sæson haha). Tre shows, som jeg synes var lidt ud over “the ordinary”. Hvis du så nogen af dem, eller har nogen andre fede ting fra CPHFW, så skriv i kommentaren, and let me know.

Men her kommer min top tre, over shows jeg gerne vil have set (selvom alle shows sikkert var fantastiske)

  • Cecilie Bahnsen

Jeg havde ærligtalt ikke hørt om hende, før jeg så hende på Instagram (kan ikke huske hvordan), men efter har jeg elsket brandet og hende som designer. Normalt ville jeg synes det var lidt for “kedeligt” (lidt hårdt sagt) med bare sort og hvid i en kollektion. Men Cecilie gør det interesant, livligt og spændene at kigge på. Seriøst hendes silhuetter, “layering” og detaljer er til, at blive forelsket i. I kan se billeder fra showet på dette link. (btw elsker hendes lokation as well)

 

  • Ganni

Det er virkelig dansk når det er bedst. De overrasket igen med deres AW17, jeg fik lidt en Gucci vibe fra dem, men absolute på deres egen måde. Det var svært at vælge mine tre yndlings looks ud, for jeg er virkelig begejstret for det hele, men jeg tror jeg har fundet de tre. Castet af modeller ser også virkelig godt ud, der er mange forskellige typer, og det er fedt at se på. Wow jeg vil gerne have været der, haha. Se show billederne her.

 

  • Oh! by Kopenhagen Fur

På billederne inde på www.copenhagenfashionweek.com , ser det virkelig fedt ud. Selvom jeg ikke helt forstår hvad der foregår, er jeg virkelig nysgerrig og ville bare så gerne have været der. Jeg kiggede på videoer derfra, og modellerne står på hver deres “podie” og bevæger sig i store flotte bevægelser lidt på skift – så fedt. Se billederne fra showet her.

Der er flere fede shows fra CPHFW, de tre her, var bare dem der faldt i øjnene hos mig.

xxx,

Opslag der minder om:

Hvad drømmer jeg om, lige nu?

hvad putter jeg i min strandtaske?

Skriv et svar