dsc09677  dsc09701 dsc09682

dsc09716

dsc09664

Hey loves,

((Før jeg springer til den egentlige post, så vil jeg lige sige den nye måde jeg har valgt, at bruge bloggen på. Den består nu af 4 “afdelinger”, så der sker noget nyt hele tiden, der er selvfølgelig hjemmesiden her, hvor jeg forsat vil lave opslag om outfits og trend-talk, så er der min instagram hvor min street style vil blive dagligt opdateret, min Polyvore hvor jeg vil give jer et indblik af mit yndlings haute couture mixet med streetstyle og til sidst min facebook, hvor jeg vil opdatere jer med hvad der sker rundt omkring.))

Vi er jo ret langt henne på året nu (må man jo sige) og det betyder, at vi mere og mere får brug for en regnjakke. Okay, hvem prøver jeg at narre, i Danmark har man altid brug for en regnjakke. Jeg ved, at det ikke er det mest fashion minded piece, men   invester i en rigtig god en, og det kan faktisk blive ret godt. Min egen er Helly Hansen, hvilket er et mærke, jeg selv går rigtig meget ind for. Men min næste regnjakke, er helt klart fra Rains.

De kommer i så mange lækre farver og længder. Så der er til alle. Jeg er helt vildt med deres lyseblå, min egen lige nu er gul.

Købte gul, da det er en klassiker, og jeg synes det var sjovt.

Der er mange forskellige længder, og farver – find den der passer dig.

TIP: Hvis du ikke er så høj, så køb en der er kortere, altså ikke en maxi, for den vil få dig til, at se mindre ud.

Her er nogen fede regnjakker, som helt klart skal have et kig, haha:

Grøn fodlang regnjakke

Den lyseblå Rains jakke, jeg snakkede om

Kort regnjakke 

Poncho regnjakke (i flere mønstre)

Love,

blomst-til-logo-til-hjemmeside-1024x511

 

Opslag som minder om:

OKtober

Under himmelen

http://www.mielaban.com/100-street-style/

 

Skriv et svar