DSC08592 DSC08612 DSC08596

Hej loves

Flasher en af mine all-time favorite, både outfit og sommer trend, da jeg tog til Borkhavn i går, for at besøge min søster på efterskole. Og hvordan kan man undgå, at lægge mærke til charmen der nu engang er i de danske havne. Det blå, gamle fisker look. Som nok mest af alt burde matche vandet, med de blå nuancer, men selvom vandet var grumset, og næsten ikke blåt, var jeg stadig helt vild, med udtrykket og hyggen. Hele mit outfit passede perfekt in i omgivelserne, som ligesom bådene spiller med de blå farve, over i det hvide, fra mine sandaler. (Sandaler fra Dr. Martens)

Så lidt detaljer fra sættet: Det kommer nok ikke som en stor overraskelse for nogen af jer, at toppen er fra genbrug, og det samme med tasken (tasken er fra Horsens genbrug, Danmarks største, anbefaler stærkt). Nederdelen, er en kjole fra Vila som jeg ikke brugte mere, så jeg klippede den. Seriøst det bedste jeg har gjort. For plisseret nederdele er seriøst det fineste og det mest casual, stykke tøj man kan eje.

Hvad er din yndlings summer trend?

TIP: Match en udstående farve,  med et ensfarvet sæt, som den røde taske. Det giver sættet, et mere udstående og vovet look, og jeg er helt vild med det.

xxx,

blomst-til-logo-til-hjemmeside-1024x511

 

Længe siden, I know, og jeg undskylder. Har bare haft travlt, med skole og sådan. Hvilket faktisk er virkelig fedt, er startet på Tørring gymnasium, og skud ud til de dejlige mennesker jeg har mødt der.

 

Opslag der minder om:

hjem væk fra hjem

 

2 thoughts on “hav blå og konge rød”

Skriv et svar