Halløjsa

jeg er en rigtig stor fan af glimmer-rødder (glitter roots). jeg har ikke gjort det så meget (igen), men vil stadig gerne lave en lille tutorial/DIY halløjsa, så i kan lave det selv. også fordi det er super nemt (og billigt). jeg købte, eller min veninde købte det faktisk til mig, små glimmer flasker i glitter, de kostede 20 kr. for hele pakken, og så er der noget at vælge imellem, hårgélen er købt i matas (30 kr.). køb eventuelt størrer glitter stykker i butikker som “søstrene grene”, “panduro” eller andre hobby foretninger.

jeg kan godt lide, at sætte mit har op når jeg gør det, så er det også nemmere, at kontrollere. jeg går mellem to forskellige opsætninger, halvt trukket tilbage eller helt oppe i to knolde øverst på hovedet. Jeg vil vise det med ………. der er mange andre opsætninger du kan prøve (så get loose)

hvordan?

jeg starter med, at sætte mit hår op (selvfølgelig). derefter blander jeg lidt hårgele med den glimmer jeg godt kunne tænke mig – dette tilfælde i to små “knolde” på hver side. spar ikke på glimmeret.  

du kan både gøre det næste med en børste (hvis du har en) eller med dine hænder. du “smører” nu glimmer-geléen ud ved dine rødder, så meget som du har lyst til. du kan eventuelt drysse lidt løst glimmer på over, hvis der ikke var nok glimmer i blandningen – men husk, at ryste dit hovede bagefter så det overflødige kommer væk.

når det er gjort, så prøv at “rod” lidt i håret, så det ikke er så stift og ser så mærkeligt ud. Husk at vær forsigtig.

du er egentlig færdig nu, men hvis du godt kunne tænke dig lidt ekstra (læs: prikken på i’et) så tilføj nogen stjerner, størrer glimmer stykker eller hvad du lige synes.

xxx

Skriv et svar