Halløjsa på Los bloggers 
Mig og www.yourcoolaunt.co var til eventet “Elle&dig”, og det var noget af en oplevelse, seriøst, skal nok prøve at korte det ned. Men vil lige snakke om eventet, haha. 

Så det starter med, at man kommer (selvfølglig), checker man ind og man bliver delt op på nogen hold, så der ikke var så mange til the “sessionens”. Der var mode, sundhed, skønhed og hår session. Biggest fan af mode sessionen. Hvor mode redaktøren for Elle Danmark, fortalte om denne sæsons trend. 

Mig og Nuggestskunk (insta), var de eneste iført genbrugstøj, alle var dressed up (no shame), mit outfit som man også kan se på billederne er et par jeans, min beloved velour skjorte, min røde taske og min nye Levi’s jakke (wow Mie du har været ude og bruge penge? Fik den til 70% so that’s cool). Der var også foredrag med Pernille teisbæk, hun har en fantastisk stil, så det var super fedt. Under det hele, havde de sørget for super lækre snacks, kaffe og frokost. Jeg vil bare sige tak til Elle, for at smide sådan et fedt event, hvor alle kan være med. 

Love 

Skriv et svar