Hej loves,

September er overstået ( for et stykke tid siden nu). Ja tak. September er en træls måned med evige, for koldt til shorts, for varmt til langt. Oktober, efterår. Elsker det. Så er vi også det tættere på efterårsferie (næste uge wuhu).Og så det virkelig berømte sweater-weater, ærligt? Bedre end det lyder. Det er godt nok ikke en sweater, men hvem går i detaljer. Men her har i så et meget klassisk: “Velkommen Oktober” indlæg, haha.

Genrbugs tøj, og hjemme strik. Er nok det der beskriver det her sæt bedste. Kunne det lyde mere hygge? Nok ja, men det her er også hygge. Nok ikke svært, at gætte hvad der er hjemmestrikket – ponchoen. Den er så dejlig. Bukserne er genbrug, og selvom de er et godt stykke for store, og skal bruge et bælte, så er de fantastiske. Og endnu et living proof på, hvor fantastisk genbrug er. Skoene er fra Dr. Martens, og lidt for varme endnu, haha, de er med foer – hvilket jeg elsker når det rigtig bliver koldt.

Men her har du sættet, skudt i en skov, bare lige for at give lidt ekstra stemning.

dsc09160

dsc09193 dsc09196

dsc09205

Så lige lidt close up, så i kan se detaljerne:

dsc09191dsc09200

Ponchoen er universal, vil jeg næsten sige, da dens farver er neutrale. Derfor går den rigtig godt med et par farvet bukser, så det sætter lidt kulør. Men vil også gå fantastisk med sorte bukser, af alle former (Køb ponchoer som denne, enten som strik-selv eller færdig-hjemme-strikket i garnbutikker). Støvlerne er egentlig mest fordi, det er de varmeste jeg har, og jeg elsker dem, haha.

Håber i får en fantastisk Oktober.

Love,

blomst-til-logo-til-hjemmeside-1024x511

 

Opslag som minder om:

Under himmelen

Min klassiske stil?

Hjem væk fra hjem

 

Skriv et svar