halløjsa

jeg er tilbage (haha). det er ved, at være længe siden der er sket noget her på bloggen – og hvis du har været her før, lægger du måske mærke til, at det er helt anderledes. jeg havde egentlig besluttede at tage en pause (mest på grund af skrivestop), det kan man også sige jeg har gjort, men besluttede at lave bloggen om i stedet. jeg har i den tid jeg har blogget (et årstid) ikke været helt sikker på, hvad jeg ville med min blog. Men efter, at have læst en masse blogs, samlede inspiration og afklarede med mig selv (det er ikke mærkligt) hvad jeg ville, er jeg nu kommet frem til sådan som det er nu.

dansk? 

som sagt hvis du har været her før, vil du også lægge mærke til, at jeg skriver på dansk. jeg har været meget i tvivl om, hvilket sprog jeg skulle skrive på. men er kommet frem til, at nu hvor jeg er dansker, kan jeg lige så godt skrive på dansk. Så har jeg også mulighed for, at komme tættere på mine læsere.

men hvad så? 

hvis du kender min blog, og hvad jeg har lavet før, bliver det “nye” noget helt andet. Jeg vil gerne give jer et indblik i hvem jeg er, og mine meninger og stil. mere nede på jorden end jeg nogensinde har været.

jeg har fået en masse inspiration, til at komme videre med min blog. jeg kan slet ikke vente med, at vise jer, hvad der skal ske. så håber i vil “hang around” (vidste ikke hvordan jeg ellers skulle skrive det) og måske endda subscribe til mit nyhedsbrev.

 

xxx,

Skriv et svar