Halløjsa

Så er modeugerne sat igang, og det gør ikke kun, at en masse nye trends bliver vist frem, men street style billedet er også på sit højeste. Nogen gange er det faktisk der man finder de største guldkorn, for det er trods alt folk, som alle os andre, der har de forskellige items på der. Derfor tænkte jeg, at det var en fin anledning til, at vise jer hvad jeg drømmer om lige nu (af nye items).

  1. Lak hæle. Åhhh jeg elsker dem, der går nok heller ikke længe før, jeg har “investeret” i et par. De har den fedeste attitude, og de går til en aften ude, men også bare til en almindelig tirsdag. Man kan selvfølglig få dem i alverdens farver – men jeg drømmer om sølv. Her er et par fra & Other Stories.

2. Lang nederdel. Både plisseret, vintage og metal, der er så mange flotte lange nederdele, at det kan være svært at vælge, når man står overfor det. De her er mine 3 yndlings. Den sølv er fra Bershka. Den strippede med det flotte spil, er fra & Other Stories. Men når alt kommer til alt, ender det nok med, at jeg finder en i genbrug hæhæ. Ligesom den sidste fra ASOS Marketplace.

3. Trøjer med print. Det kommer frem i gadebilledet igen, på catwalken og på “almindelig” mennesker. Det er super fedt, og jeg drømmer om en cool brand trøje. Jeg kunne godt vise jer den super fede Gucci brand trøje, som er et super hit. Men den har ingen af os jo råd til (gid vi havde), så det her er nogen af dem jeg drømmer om (som jeg også kan købe). “Space shake”  trøjen er fra Ganni, og er som mærket super cool. Den mere rockede “Metallica” trøje er fra Bershka. Får det mere simple look, er “reve” trøjen fra Selected Femme, en klar vinder.

xxx,

 

Opslag der minder om:

gør din computer personlig

hvad putter jeg i min strandtaske?

hvad putter jeg i min strandtaske?

 

 

 

 

Skriv et svar