´DSC07618DSC07623DSC07621DSC07670DSC07692DSC07691

halløjsa

kender i det sted, hvor man føler sig hjemme. om man er det eller ej. et sted der byder en velkommen. hvor man bare aldrig har lyst til, at tage væk fra igen. ikke nødvendigvis fordi andre kan se, hvor fantastisk et sted det er. men fordi det har den helt rigtige historie, for dig?

det er sådan jeg har det her. i en lille by i Italien, nord-vest for gardasøen. på en bjergside, hvor man ikke ser nogen turister og engelsk er udelukket.  San Giorgio. grunden til, jeg er blevet forelsket i netop det sted, er, at min familie har et sommerhus her. med den floteste udsigt.

der er en café, den hyggeligste lille café og en lækker restaurant, og hvis jeg kunne lide vin, havde jeg sikkert også rost den, til skyerne 

outfittet

Jumpsuiten er fra et (italiensk) outlet, fra en butik jeg aldrig har hørt om før. hvilket jo egentlig er super fedt, for brandet som hedder “HFN by Halfon” har lavet meget fedt. jeg er helt vildt med den høje slids, selvom det er en jumpsuit. stoffet er dog meget sart, men det er også det der gør, at den falder så flot.  

Love,

IMG_6501

One thought on “hjem væk fra hjem”

Skriv et svar