Hejjj

 

Jeg har bedt min gode veninde Emma, om at skrive et indlæg på bloggen, da hendes stil historie, er virkelig inspirerende og vær at læse. Tjek hendes blog ud: www.yourcoolaunt.com. Men here we go:

 

Hej bloggen.

 

Jeg er Emma, Mies veninde og jeg har fået til opgave at skrive lidt om min style history.

Jeg har altid været ret drenget, og det med kjoler har virkelig aldrig sagt mig noget og det bærer min stil også rigtig meget præg af.

Der var dog et tidspunkt i min style history som jeg gerne ser bort fra, og som jeg aldrig fortæller til folk men eftersom i er ekstremt heldige lige nu så får i my biggest style secret: Jeg havde en periode i mit liv hvor jeg tænkte, at blå leggings sagtens kunne gå sammen med en lyserød tshirt og sort tylskørt because why not look like a clown? For at toppe det hele havde jeg rottehaler og gerne 2 forskellige strømper på.. Dette var altså ikke da jeg gik i børnehave, men i sådan ca 4 klasse! Jeg var så kikset, men tror egentlig mest det var fordi jeg var så usikker på mig selv at jeg tænkte “hvis jeg ser mærkelig ud dømmer de ikke min personlighed”. Heldigvis varede den periode ikke ved, og blev med tiden mere ligeglad med hvad andre tænkte om mit tøj, fordi jeg selv finder det fascinerede at man har sin egen stil og egen måde at udtrykke sig på udseendemæssigt.  Nu er jeg kommet dertil hvor jeg er ret ligeglad med hvad folk tænker om mit tøj, for det vigtigste må vel være at jeg er tilfreds!

Et typisk outfit for mig vil nok være et par løse bukser, en dejlig sweater (gerne i L/XL så den er ret oversize), mine buffalo sko eller dr Martens støvler, og så en af mine dejlige genbrugsjakker. Apropos genbrug, så er det et sted jeg nyder at komme! Man kan altså bare finde noget guld ind imellem, men går ærligt talt ikke særlig meget op i hvor jeg køber mit tøj eller hvilket mærke det er.

Androgyn er nok også et ret godt ord at beskrive min stil med, for jeg har rigtig rigtig rigtig meget “drenge” tøj, og om jeg udstråler feminitet eller maskulinitet går jeg ikke super meget op i.

Jeg tror bare at jeg har lært mig selv, at jeg ikke skal stille alle andre tilfreds i forhold til hvad jeg ifører mig. Hvis jeg føler mig godt tilpas i tøjet vil jeg udstråle selvsikkerhed, hvilket jeg nok ikke vil hvis jeg gik i tøj som andre vil have jeg skal have på.  Kelly Clarkson sagde det faktisk ret så fint med det her citat “What i’ve realized is that the only way you’ll fit in is by being yourself. Wear whatever makes you feel beautiful, whatever makes you feel confident” Hvilket også er mit råd til andre folk.

Så jeg tænkte, hvorfor ikke lige vise jer Emmas stil:

DSC06458 DSC06469 DSC06481 DSC06493 DSC06514 DSC06521 DSC06524

3 thoughts on “Gæste blogger: Your cool aunt”

 1. Oh my goodness! Awesome article dude! Thanks, However
  I am encountering difficulties with your RSS.
  I don’t understand the reason why I cannot join it.
  Is there anybody having similar RSS issues? Anyone who knows the answer will
  you kindly respond? Thanks!!

 2. Hi! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche.

  Your blog provided us useful information to work on.
  You have done a marvellous job!

Skriv et svar