Hej, jeg er Mie Laban.

Jeg er fra en lille by på Jylland nær vejle. Jeg bor på en ny renoveret gård, så mange af mine billeder vil være natur inspireret, for det er det der er omkring mig.

Stil og mode betyder meget for mig, jeg ser det som nærmest en kunst, en måde at udtrykke sig selv på, og en måde at udfordre sig selv og hvem man er på. Det lyder måske mærkligt, men prøv at have det i baghovedet når du kigger rundt på bloggen. Jeg vil ikke sige at jeg har én stil, men mix af alt muligt, fra 90’erne til bedste fra genbrug til ny modernes minimalisme.

Jeg prøver at være positiv, også på de mange tunge regnvejrs dage, som ofte falder over os her i Danmark. Med mærklige sjove oplæg og et ugenligt boost af mode håber jeg også i kan holdes positive på de dage.

Jeg elsker at rejse. Jeg ville rejse hele tiden, hvis jeg havde chancen. Jeg elsker at komme ud og se nye byer, i hele verdenen. Jeg elsker ærligtalt bare byer, jeg elsker at være vokset op omringet af fredfyldte store marker og græsområder, men er forelsket i by livet.

Love, Mie